Rejestratory Cyfrowe Bosch CCTV/IP

tel.: (22) 532 69 71

Jesteś tutaj: »

NEWSLETTER

Bądź na bieżąco z ofertą naszych sklepów.

KONTAKT

Divar.pl
Dzial handlowy:
tel.: (22) 532 69 71

Polityka prywatności



Divar.pl przywiązuje dużą wagę do ochrony prywatności swoich klientów i osób odwiedzających stronę internetową serwisu. Dokładamy wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony informacji osobowych, udzielonych podczas korzystania z witryny i dokonywania zakupów naszego produktu oraz podejmujemy w tym celu wszelkie niezbędne działania.

Zastrzegamy sobie jednakże prawo do wprowadzenia zmian w Polityce Prywatności. Wszystkich użytkowników naszej strony internetowej obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek zaimplementowane zmiany nie wpływają jednak na podstawową zasadę:
nie udostępniamy Państwa danych personalnych czy adresowych osobom trzecim.


Dane zbierane na stronie divar.pl

Powierzone nam dane osobowe, w szczególności imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu przetwarzane będą:
- w celu założenia konta Klienta i realizacji zamówień
- jeżeli wyrazisz na to zgodę w celu przekazywania drogą elektroniczną ofert marketingowych oraz informacji handlowych przez divar.pl

Nie sprzedajemy, ani nie przekazujemy w żaden inny sposób informacji o naszych klientach osobom postronnym.


Prawa dostępu do danych:

Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - na stroie www.divar.pl Zmień dane, każdy klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone nam przez Ciebie dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

  • Ustawie z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)
  • Ustawie z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).


Środki techniczne i Państwa obowiązki

Dokładamy wszelkich starań, aby zabezpieczyć Państwa dane i chronić je przed działaniami osób trzecich. Stosujemy wszelkie niezbędne zabezpieczenia serwerów, połączeń i witryn w celu ochrony Państwa danych. Wszystkie połączenia związane z wykonywaniem przez Państwa płatności elektronicznych będą następować za pośrednictwem bezpiecznego, szyfrowanego połączenia. Podjęte przez nas działania mogą okazać się jednak niewystarczające, jeżeli sami nie zachowają Państwo zasad bezpieczeństwa. Apelujemy więc o nie udostępnianie loginu i hasła do Witryny osobom postronnym.


Cookies ( inaczej ciasteczka)

Pliki cookies to małe pliki tekstowe wysyłane przez serwis divar.pl i przechowywane na Państwa komputerze. Pliki te wykorzystywane są przez nas w celu obsługi Witryny i zapewnienia możliwości udostępnienia Państwu interesujących informacji oraz dostosowania zawartości naszej strony do wymagań różnych typów przeglądarek internetowych.